הפיצריה של טוטונו (Totonno's Pizzeria), כפי שמעידים נכדיו וניניו של טוטונו (אנטוני) פועלת באותו האופן ממש כפי שפעלה כשנפתחה ב- 1924. טוטונו הגיע לניו יורק בתחילת המאה ופתח את הפיצרייה אשר אף ניו יורקי ואפילו אמריקאי לא נשאר אדיש אליה.
הפיצריה של טוטונו ממוקמת באותה נקודה במנהטן מאז שנפתחה. הפיצרייה התמודדה בדרך עם לא מעט קשיים כמו שריפות שפרצו במקום אך התגברה על כולם. הפיצות של טוטונו ידועות בגבינת המוצרלה תוצרת בית בה הן מצופות ובשפע התבלינים, הירקות והתוספות הפיקנטיות שעליה.
הבצק הטרי נעשה מדי יום מחדש ולא נשמר מאתמול. הטריות היא סוד ההצלחה של המקום. חזית הפיצריה הצנועה והעיצוב הלא בהכרח ייחודי שלה לא מעידים על התפוצצות הטעמים בפה כאשר נוגסים בפיצה המעולה.
במשך שמונים שנה המקום אינו איבד מהפופולריות שלו. עם כל הפיצריות שנפתחו מסביב ושלל המסעדות שישנן במנהטן, לפיצריה של טוטונו שמור מקום של כבוד. כנראה אין תחליף לחומרים האיכותיים והטריים, חלקם יבוא מאיטליה, בהם משתמשים בפיצריה כבר עשרות שנים מבלי להתפשר.